Skip to main content

РОЗТАШУВАННЯ ЦЕНТРІВ ПРОКАТУ

НАШІ ПОСЛУГИ

ПРОКАТ СПОРЯДЖЕННЯ

Працюємо в сфері прокату лижного спорядження 20 років. В прокат надаємо лижі, сноуборди, гірськолижний одяг, шоломи, окуляри та рукавиці, захисні елементи. Надійне перевірене спорядження для дорослих та дітей, швидке обслуговування, зручні парковки, кава, Wi-Fi та інші приємності в центрах Dzvin-Ski.

ПРОДАЖ СПОРЯДЖЕННЯ

В кожному з наших центрів Ви зможете придбати все: від шкарпеток до шолома. В продажі є гірськолижні куртки та штани, флісові кофти, термобілизна, балаклави, рукавиці та інші аксесуари, а також спорядження з прокату. Наші фахівці нададуть професійну консультацію та допоможуть обрати відмінне екіпірування для найкращого відпочинку.

СЕРВІС СПОРЯДЖЕННЯ

Якщо Вам потрібен повний чи частковий сервіс спорядження - звертайтесь до нас. Ручна і машинна заточка кантів, воскування та шліфування ковзної поверхні, ремонт лиж, сноубордів, кріплень, лижного взуття - все це в центрах Dzvin-Ski. Довірте своє спорядження нам, щоб насолоджуватися безпечним та комфортним гірським відпочинком!

ТРАНСФЕР

Ваш комфорт - наш пріоритет! Забезпечуємо безкоштовний трансфер в с. Поляниця. Доставляємо наших клієнтів з готелей до прокатів Dzvin-Ski, потім на витяги Буковеля, використовуючи комфортабельні автомобілі для найзручнішого переміщення. Нехай ваша зимова подорож стане ще більш приємною та безтурботною!

ОПТИМАЛЬНА ЦІНА

ЛИЖНИЙ КОМПЛЕКТ

250 грн в Микуличині
300 грн в Поляниці

КОМПЛЕКТ ДЛЯ СНОУБОРДА

300 грн в Микуличині
350 грн в Поляниці

ДИТЯЧИЙ КОМПЛЕКТ

200 грн в Микуличині
220 грн в Поляниці

ЛИЖНИЙ КОСТЮМ

360 грн в Микуличині
370-470 грн в Поляниці

Думаєш про лижі?

Завітай у Dzvin-Ski!